Open

2007 Jaguar XKR

Specificaties

Bouwjaar

2007

Km. Stand

53994

BTW Auto

Niet verrekenbaar

Carosserietype

Coupé

Kleur

Celestial Black

Interieur

Ivory

Motortype

4.2 liter V8 Supercharged

Vermogen

417 PK

Topsnelheid

250 km/u

Transmissie

Automaat (6)

Brandstof

Benzine

Prijs

€54.800

Introductie

De Jaguar XKR Portfolio Edition uit 2007 vertegenwoordigt het summum van luxe en prestaties, geïnspireerd door Jaguar's rijke geschiedenis van elegante en krachtige sportwagens. Deze speciale editie is ontworpen voor de ware autoliefhebber die niet alleen uitzonderlijke prestaties waardeert, maar ook een ongeëvenaarde mate van verfijning en exclusiviteit zoekt.

Interesse? Neem contact op

Geschiedenis

De Jaguar XKR Portfolio Edition uit 2007 is een speciale uitvoering van de tweede generatie XK-serie, die in 2006 werd geïntroduceerd. Deze editie benadrukt Jaguar's toewijding aan luxe en prestaties, met unieke kenmerken en verbeteringen. De XKR Portfolio beschikt over een supercharged 4.2-liter V8-motor, specifiek ontworpen om de balans tussen kracht en verfijning te optimaliseren. Deze editie werd gelanceerd om de rijke erfenis van Jaguar's sportwagens te vieren, terwijl het merk onder het eigendom van Tata Motors nieuwe hoogten bereikte. Met exclusieve designelementen en een luxueus interieur blijft de XKR Portfolio een iconische vertegenwoordiger van Jaguar's innovatieve geest.

Over deze auto

De Jaguar XKR uit 2007 is een toonbeeld van Britse luxe en prestaties. De 4.2 V8 motor zorgt voor een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 4,9 seconden. De XKR combineert elegantie met agressieve lijnen, waarbij het interieur verfijnde materialen en geavanceerde technologie biedt. De rijervaring wordt versterkt door een adaptief onderstel en geavanceerde remsystemen. Als icoon van stijl en kracht vertegenwoordigt de 2007 XKR een perfect huwelijk tussen klassieke schoonheid en moderne sportiviteit, ideaal voor de veeleisende autoliefhebber.

Rijden

Ervaren?

Wij nodigen u van harte uit om deze schitterende Jaguar in het echt te komen bewonderen. U bent van harte welkom voor een uitgebreide kennismaking en proefrit. Neem gerust contact met ons op via Brooks@broekhuis.nl om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen de tijdloze schoonheid en uitzonderlijke staat van deze E-Type te ontdekken.

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in voornamelijk Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit.